Privacy Policy

aim’n respekterer dit privatliv!

Denne politik beskriver, hvordan vi bruger dine oplysninger, og giver dig information om de persondata, vi indsamler, hvordan vi passer på dem, hvordan vi sikrer, at dit privatliv opretholdes, samt dine rettigheder i forhold til de personlige oplysninger, vi har om dig.

Denne politik gælder for dig, hvis du køber eller bruger nogle af vores produkter eller tjenester, hvis du besøger vores butikker eller handler online eller bruger din mobile enhed, og giver dig oplysninger omkring:

  • DE TYPER PERSONDATA, VI INDSAMLER
  • HVORDAN VI BRUGER PERSONDATA
  • HVEM VI DELER PERSONDATA MED
  • OVERFØRSEL AF PERSONDATA
  • VORES BRUG AF COOKIES
  • SÅDAN BESKYTTER VI PERSONDATA
  • SÅ LANG TID GEMMER VI PERSONDATA
  • DINE RETTIGHEDER
  • RETSGRUNDLAGET FOR ANVENDELSE AF PERSONDATA
  • SÅDAN KONTAKTER DU OS
  • LINKS TIL ANDRE HJEMMESIDER
  • OPDATERINGER TIL PRIVATLIVSPOLITIKKEN

HVEM VI ER

Vi forstår, at privatliv og dine persondatas sikkerhed er yderst vigtig, og vi er forpligtede til at bevare tilliden hos de besøgende på vores hjemmeside, og vores kunder, ved at passe på dine persondata og respektere dine privatlivsrettigheder.

Vi behandler altid dine data retfærdigt og lovligt og er forpligtede til at være åbne omkring de data, vi indsamler, og hvordan vi bruger dem.

Vi sælger ikke oplysninger om dig til andre organisationer eller forretninger.

DE TYPER PERSONDATA, VI INDSAMLER

Vi kan indsamle følgende oplysninger om dig:

● dit navn

● din alder eller fødselsdato

● dit køn

● dine kontaktoplysninger (post-, fakturerings- og leveringsadresser, telefonnumre og e-mailadresse)

● detaljer om dine køb og ordrer

● information om eventuelle tjenester, vi leverer til dig

● dine online browsing-aktiviteter på vores hjemmesider

● dine konto-logindetaljer, herunder brugernavn(e) og adgangskode(r)

● dine bankkonto- eller betalingskort-detaljer, når du køber eller bestiller produkter og tjenester

● dine kommunikations- og marketingpræferencer

● dine interesser, præferencer, feedback og besvarelser på undersøgelser

● din lokation

● din IP-addresse

● din korrespondance og kommunikation med os

● offentligt tilgængelige persondata, herunder dem, du eventuelt har delt på offentlige platforme og sociale medier.

Vores hjemmesider er ikke beregnet til børn, og vi indsamler ikke bevidst data om børn.

Ovennævnte typer data er ikke udtømmende, og i nogle tilfælde kan det være nødvendigt at indsamle yderligere data til de formål, der er beskrevet i denne politik, eller for at kunne tilbyde dig visse produkter og tjenester. Vi indsamler muligvis nogle af ovenstående persondata direkte fra dig, for eksempel når du opretter en konto på vores hjemmesider eller sender en e-mail til vores kundeserviceteam. Andre persondata indsamles indirekte, for eksempel din browsing- eller købsaktivitet. Vi kan også indsamle persondata fra tredjeparter, som har dit samtykke til at videregive dine oplysninger til os, eller fra offentligt tilgængelige kilder.

SÅDAN BRUGER VI PERSONDATA

De oplysninger, vi indsamler, kan blive brugt til at:

● levere produkter og tjenester til dig

● behandle dine ordrer

● tage imod betaling fra dig eller give dig en refusion

● administrere eventuelle konti, du har hos os

● administrere eventuelle belønnings- eller loyalitetsprogrammer, du deltager i

● bekræfte din identitet og sikre, at vores kunder er ægte

● opdage og/eller forhindre kriminalitet eller svig og relaterede formål

● udføre vores statistiske analyser

● foretage markedsundersøgelser

● hjælpe os med at forstå mere om dig som kunde

● personliggøre din købsoplevelse

● skræddersy vores hjemmesider til dig

● forbedre vores tjenester, butikker, apps og hjemmesider

● kontakte dig angående produkter og tjenester

● levere online-reklamer

● hjælpe med at besvare dine spørgsmål og løse eventuelle problemer, du har

● administrere kundeservice-interaktioner med dig

Vi bruger kun dine persondata til markedsføringsformål med dit samtykke. Vi kan gøre dette via post, e-mail, sms, online eller gennem sociale medier, push-meddelelser via apps eller andre elektroniske midler, og vi vil sigte efter kun at opdatere dig om de produkter og tjenester, du er interesseret i, eller som er relevante for dig.

Du kan til enhver tid ændre dine markedsføringspræferencer og har ret til at fravælge at modtage reklamekommunikation ved at:

● ændre markedsføringspræferencer på din konto/konti

● klikke på linket "afmeld" i vores e-mails

● kontakte os (se KONTAKT OS )

Vi sender dig ikke markedsføring, hvis du beder os lade være, men vi bliver stadig nødt til at sende dig lejlighedsvise servicerelaterede meddelelser.

Som en del af registreringsprocessen for vores nyhedsbrev indsamler vi personlige oplysninger. Vi bruger disse oplysninger til: at fortælle dig om vores tilbud, produkter og tjenester; kontakte dig, hvis vi har brug for at få eller give yderligere oplysninger; kontrollere, at vores register er korrekt og opdateret; og sørge for, at du er glad og tilfreds med vores tjenester. For at kunne gøre det bruger vi en tredjepartsudbyder, Dotmailer, til at levere vores nyhedsbrev. Vi indsamler statistik om åbning af e-mails og klik ved at bruge standard industriteknologier til at hjælpe os med at overvåge og forbedre vores nyhedsbrev. For mere information om dette, se venligst Dotmailers privatlivsmeddelelse. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på afmeldingslinket nederst i vores e-mails eller ved at kontakte os (se KONTAKT OS ).

Hvis du er medlem af en af vores belønnings- eller loyalitetsordninger, kan vi indsamle data direkte fra dig samt analysere din browsing- og købsaktivitet, både online og i butikken, og dine svar på marketingkommunikation. Resultaterne af denne analyse, sammen med andre demografiske data, giver os mulighed for at personliggøre de oplysninger og tilbud, vi sender til dig, gøre dem relevante for dig og forstå dig bedre som kunde. Vi bruger software og anden teknologi (automatiseret behandling) til at gøre dette.

Hvis du besøger vores hjemmesider, kan du modtage personlige reklamer, når du besøger andre hjemmesider. Sådanne reklamer vil vedrøre de produkter, du kiggede på, da du besøgte vores hjemmesider på din computer eller andre enheder. Disse reklamer leveres af os gennem specialudbydere ved brug af 'cookies', der gemmes på din computer eller andre enheder.

Når du besøger vores hjemmesider, bruger vi tjenesteudbydere, som f.eks. Google Analytics, til at indsamle internet-loginoplysninger og detaljer om besøgendes adfærdsmønstre. Vi gør dette for at forstå, hvordan besøgende bruger vores hjemmesider. Disse oplysninger behandles kun på en måde, der ikke identificerer nogen.

HVEM VI DELER PERSONDATA MED

Vi arbejder med partnere, leverandører, tjenesteudbydere og agenturer, og det kan være nødvendigt for os at dele dine personlige oplysninger med dem for at kunne levere bestemte ydelser. Vi gør det dog kun, hvis de opfylder vores standarder for behandling af data og har bekræftet, at de har passende databeskyttelse og sikkerhedskontrol på plads. Vi deler kun oplysninger med dem, der er nødvendige for, at de kan levere ydelser til os eller direkte til dig, og vores kontrakter med dem forhindrer dem i at bruge dine personlige oplysninger til andre formål.

Disse inkluderer:

● Leverandørpartnere - pålidelige partnere, der leverer produkter og tjenester på vores vegne

● Leveringspartnere - for at du kan modtage de produkter, du har bestilt

● Betalingsudbydere - der modtager og administrerer betalinger

● Marketingfirmaer - der hjælper med at administrere vores elektroniske kommunikation med dig

● IT-virksomheder - der understøtter vores hjemmesider og informationssystemer

Vi videregiver ikke på anden måde dine personlige oplysninger til nogen andre.

Vi sælger eller udlejer ikke vores kundedata til andre organisationer til markedsføringsformål.

OVERFØRSEL AF PERSONDATA

Hvis du afgiver en ordre hos os, og du er uden for Sverige, så overfører vi dine personlige oplysninger til Sverige. Selvom dine personlige data opbevares i svenske datacentre, er det sommetider nødvendigt for os at dele dine personlige oplysninger uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (eller EØS), så vi kan levere produkter og tjenester til dig eller overføre dine personlige oplysninger til vores koncernvirksomheder, leverandører eller tjenesteudbydere med base uden for EØS til de formål, der er beskrevet i denne politik. Dette vil normalt være tilfældet, når enten du, din leveringsadresse eller vores tjenesteudbydere er placeret uden for EØS.

Hvis dette sker, vil dine personlige oplysninger fortsat være underlagt en eller flere passende sikkerhedsforanstaltninger, der er beskrevet i loven. Vi sikrer, at overførslen er i overensstemmelse med databeskyttelsesloven, og at alle personlige oplysninger er sikre. Vores standardpraksis er at bruge 'standard databeskyttelsesklausuler' til sådanne overførsler eller at sikre, at vores leverandører tilmelder sig en uafhængig privatlivsordning (såsom den amerikanske 'Privacy Shield'-ordning). Disse metoder er godkendt af tilsynsmyndigheder for at sikre, at tilstrækkelige sikkerhedsforanstaltninger er på plads.

VORES BRUG AF COOKIES

Vores hjemmesider bruger cookies til at indsamle oplysninger.

Dette inkluderer oplysninger om browsing- og købsadfærd hos personer, der besøger vores hjemmesider. Dette inkluderer oplysninger om besøgte sider, købte produkter og kunderejsen rundt omkring på vores hjemmesider.

SÅDAN BESKYTTER VI PERSONDATA

Vi er forpligtet til at passe på dine personlige oplysninger og bruge passende sikkerhedsforanstaltninger til at beskytte dine oplysninger, herunder:

● kryptering af data

● sikkerhedskontrol for at beskytte vores informationssystemer mod eksterne angreb

● adgangskontrol til vores informationssystemer

● logisk adskillelse af vores systemer og information

● penetrationstest af systemer

● interne informationssikkerhedspolitikker

● uddannelse af vores medarbejdere i persondata og informationssikkerhed

● sikkerhedsvurderinger af alle vores tjenesteudbydere, der muligvis behandler dine personlige oplysninger

● aldrig at bede dig om dine adgangskoder;

● rådgive dig om aldrig at indtaste dit kontonummer eller adgangskode i en e-mail eller efter at have fulgt et link i en e-mail.

Vi vil aldrig bede om dine adgangskoder eller om at bekræfte dine kreditkort- eller betalingsoplysninger via e-mail.

Vi anbefaler at du:

● holder dine adgangskoder private

● ændrer din adgangskode ofte

● ikke bruger den samme adgangskode til flere konti eller hjemmesider

● ikke indtaster dit kontonummer eller adgangskode i en e-mail, eller efter du har fulgt et link i en e-mail

● sikkerhedskontrol for at beskytte vores informationssystemer mod eksterne angreb

● adgangskontrol til vores informationssystemer

● logisk adskillelse af vores systemer og information

SÅ LANG TID GEMMER VI PERSONDATA

Medmindre det kræves af os i henhold til loven, opbevarer vi ikke dine data længere end nødvendigt til de formål, der er beskrevet i denne politik.

Der gælder forskellige opbevaringsperioder for forskellige typer data, men det længste, vi normalt opbevarer persondata, er 6 år.

DINE RETTIGHEDER

Du har mange rettigheder i forhold til dine persondata:

Du har ret til at blive informeret om visse detaljer omkring behandlingen af dine data (som f.eks. denne meddelelse!).

Du har ret til at modtage en kopi af den persondata, vi behandler om dig. Du kan modtage disse data ved at kontakte os.

Du har ret til at få rettet personlige oplysninger, vi behandler om dig, hvis du lægger mærke til, at de er forkerte (bemærk, at du også kan foretage rettelser direkte via din konto).

Du har ret til at tilbagetrække dit samtykke, så hvis vi har bedt om dit samtykke til at behandle persondata til et bestemt formål, kan du trække et sådant samtykke tilbage.

Du har ret til at få slettet persondata hvis:

  • de ikke længere er nødvendige for de formål, de blev indsamlet til;
  • din bestemte situation giver dig ret til at gøre indsigelse mod databehandling på grund af legitim interesse (se mere nedenfor);
  • persondatabehandlingen har været ulovlig; eller
  • vi har en juridisk forpligtelse, i henhold til EU's lovgivning eller svensk lovgivning, til at slette dataene.

Du har ret til at anmode os om at begrænse behandlingen af dine data hvis:

  • de personlige data, vi har om dig, er forkerte;
  • databehandlingen er ulovlig, og du beder os om at begrænse brugen af persondataene i stedet for at slette dem;
  • vi ikke længere har brug for persondataene med henblik på databehandlingen, men hvis vi stadig har brug for dem til oprettelse, udøvelse eller forsvar af juridiske krav; eller
  • du har gjort indsigelse mod behandlingen ved at hævde, at det juridiske grundlag for legitime interesser er ugyldigt og venter på verifikation af dette krav.

Du har ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine data hvis:

  • du kan vise, at dine interesser, rettigheder og friheder med hensyn til persondata opvejer vores interesse i at behandle dine persondata; eller
  • vi behandler dine persondata til direkte markedsføringsformål.

Bemærk venligst, at de samme persondata om dig kan bruges til mere end ét formål, så hvis du modsætter dig brugen af nogle oplysninger til et bestemt formål, kan de samme data stadig bruges til et andet formål, som vi har forklaret dig ovenfor.

Du har ret til dataportabilitet:

  • for persondata, du har givet os; og
  • hvis databehandlingen sker med henblik på opfyldelse af en kontrakt eller med samtykke.

Vi sender en kopi af dine data i et almindeligt anvendt og maskinlæsbart format til dig.

Hvis du vil udøve dine rettigheder, skal du sende os en e-mail på hello@aimn.com

DET JURIDISKE GRUNDLAG FOR BRUG AF PERSONDATA

Vi er forpligtet til at angive det juridiske grundlag for vores 'behandling' af persondata.

Vi indsamler og bruger dine persondata, fordi det er nødvendigt:

● for vores legitime interesser (som beskrevet nedenfor)

● for at kunne opfylde vores kontraktlige forpligtelser til at levere produkter og tjenester

● for at udøve vores kontraktlige rettigheder og retsmidler

● for at overholde vores juridiske forpligtelser

Generelt anvender vi kun samtykke som et juridisk grundlag for at bruge dine persondata i forbindelse med at sende direkte marketingkommunikation til dig via e-mail. Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage, og hvor samtykke er det eneste juridiske grundlag for behandling af dine persondata, stopper vi med at behandle data, efter samtykket er trukket tilbage. Normalt er det juridiske grundlag for brug af dine persondata, at det er nødvendigt for vores legitime interesser.

Dette inkluderer:

● salg og levering af produkter og tjenester til vores kunder

● behandling af ordrer og håndtering af henvendelser fra vores kunder

● administration af returneringer og refusioner

● at beskytte vores kunder, ansatte og andre individer

● promovering, markedsføring og reklame for vores produkter og tjenester

● at sende reklamekommunikation, der er relevant og skræddersyet til individuelle kunder

● administration af belønnings- eller loyalitetsordninger

● at forstå vores kunders adfærd, aktiviteter, præferencer og behov;

● forbedring af eksisterende produkter og tjenester

● udvikling af nye produkter og tjenester

● overholdelse af vores juridiske og regulatoriske forpligtelser

● at forebygge, efterforske og opdage kriminalitet, svig eller antisocial adfærd

● håndtering af kundekontakt, forespørgsler, klager eller tvister

● håndtering af forsikringskrav fra kunder

● at tage passende retsskridt mod tredjeparter

● håndtering af privat- og offentligretlige krav og påbud

● at opfylde vores pligter over for vores kunder, kolleger, aktionærer og andre interessenter

SÅDAN KONTAKTER DU OS

Vi vil altid gerne høre fra vores kunder (især hvis du føler, at vi har svigtet dig eller kunne gøre det bedre).

Hvis du:

  • Har spørgsmål eller feedback omkring denne politik
  • Ønsker at udøve nogle af dine rettigheder, som beskrevet ovenfor, eller har en klage

tøv endelig ikke med at kontakte os. Du kan kontakte vores privatlivsteam ved at sende os en e-mail på hello@aimn.com og ellers gennem kundeservice via aim'n-hjemmesiden. Eller hvis du vil, kan du skrive til os her:

Aim Apparel AB
Box 7116
SE-302 41 Halmstad, Sverige

Hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine persondata på, kan du altid indgive en klage til de svenske databeskyttelsesmyndigheder på datainspektionen@datainspektionen.se.

● LINKS TIL ANDRE HJEMMESIDER

Vi samarbejder muligvis med pålidelige tjenesteudbydere for at kunne stille yderligere produkter og tjenester til rådighed for dig, og vi kan undertiden give dig links til andre hjemmesider, som vi ikke har kontrol over. I disse tilfælde har vi ikke ansvar over for dig for eventuelle problemer med disse hjemmesiders brug af dine persondata, hjemmesideindholdet eller de produkter og tjenester, der tilbydes eller leveres til dig fra disse hjemmesider. Disse hjemmesider ejes og drives ikke af os, og de er selv ansvarlige for behandling af persondata i overensstemmelse med deres egne privatlivspolitikker. Vi anbefaler, at du læser hver hjemmesides privatlivspolitik samt vilkår og betingelser for at se, hvordan dine persondata vil blive brugt.

OPDATERINGER TIL PRIVATLIVSPOLITIKKEN

Denne privatlivspolitik blev sidst opdateret i februar 2020.

COOKIE-POLITIK

HVAD ER COOKIES?

Som de fleste andre hjemmesider bruger vores hjemmesider cookies til at indsamle oplysninger.

Cookies er datafiler, der indeholder små mængder af information, der placeres på din computer eller andre enheder gennem din webbrowser, når du besøger vores hjemmesider. Dette sendes herefter tilbage til vores hjemmesider af din browser og bruges til at "huske" din computer eller enhed. Cookies bruges på alle versioner af vores hjemmesider og i vores hjemmesideapplikationer. Cookies er designet til at gøre det muligt for din computer eller enhed at huske noget, du har gjort på den hjemmeside (såsom at huske, at du har logget ind eller hvad, du har klikket på) og er afgørende for en effektiv drift af vores hjemmesider og for at hjælpe dig med at shoppe online. De bruges også til at skræddersy de produkter og tjenester, der tilbydes og reklameres for til dig, både på vores hjemmesider og andre steder. For at kunne gøre fuld brug af vores hjemmesider og shoppe online skal du tillade cookies i din webbrowser. Hvis du ikke accepterer cookies, eller deaktiverer dem, vil visse funktioner på vores hjemmesider ikke fungere. Du vil stadig kunne kigge på vores hjemmesider, men du vil ikke kunne shoppe online. De cookies, der gemmes på din computer eller andre enheder, når du besøger vores hjemmesider, er enten designet af os eller for os, og de er nødvendige for at du kan foretage køb på vores hjemmesider, eller af tredjeparter, der deltager sammen med os i marketingprogrammer, eller som leverer web-reklamebannere eller andre tjenester til dig på vores vegne.

HVILKE INFORMATIONER INDSAMLES?

Nogle cookies indsamler oplysninger om browsing og købsadfærd, når du besøger vores hjemmesider. Dette inkluderer information om besøgte sider, købte produkter og din rejse rundt omkring på hjemmesiden. For at hjælpe dig med at forstå cookies bedre har vi skitseret nogle af hovedtyperne nedenfor:

Autentificering-cookies

Disse cookies bruges til at identificere, om du er logget ind som bruger eller ej. De er vigtige for, at vores hjemmesider ved, hvilke oplysninger, du skal have vist, eller for at minde dig om at logge ind.

Session-cookies

Disse cookies varer kun så længe som din browsersession på hjemmesiden og slettes normalt automatisk, når du lukker din webbrowser.

Vedholdende cookies

Disse cookies forbliver, efter du er færdig med at browse, så hvis du besøger en hjemmeside og vender tilbage til den senere, vil hjemmesiden "huske" dig.

Førsteparts-cookies

Disse cookies indstilles af domænet (eller underdomænet) for vores hjemmesider i din webbrowser.

Tredjeparts-cookies

Disse cookies indstilles af et andet domæne end den hjemmeside, du besøger, og bruges af forskellige årsager. Vi bruger ikke cookies til at indsamle eller registrere oplysninger om dit navn, adresse eller andre kontaktoplysninger eller kreditkort.

Vi har ikke kontrol over, hvilke oplysninger der indsamles og opbevares af tredjeparts-cookies, eller hvordan de indstilles, og vi påtager os intet ansvar i forbindelse med disse cookies. Du bør besøge den relevante hjemmeside for mere

information om, hvad de gør med cookies, og hvordan du kan administrere dem. Disse kan inkludere sociale netværkssider som Facebook og Twitter. Hvis du deler indhold på denne måde, kan det sociale netværk sende cookies til din browser.

HVOR LÆNGE GEMMES DISSE INFORMATIONER?

Generelt gemmer vi kun cookies i så lang tid, som du besøger vores hjemmeside.

HVORDAN ADMINISTRERES COOKIES?

Du har forskellige muligheder for at administrere cookies på din computer eller enhed.

Du kan ændre dine browserindstillinger for at forhindre, at cookies accepteres, eller, afhængigt af hvilken browser du bruger, kan du muligvis modtage en advarsel, når en hjemmeside prøver at placere en i din browser. I de fleste browsere kan du tillade førsteparts-cookies, men afvise tredjeparts-cookies.

HVAD BRUGES COOKIES TIL?

De vigtigste formål, vi bruger cookies til, er:

● at genkende kunder og forstå og facilitere deres browsing- og købsadfærd

● at gennemføre ordrer og udføre onlinetransaktioner

● til tekniske formål i forbindelse med driften af vores hjemmesider og navigation

● at forbedre vores hjemmesider og din online shoppingoplevelse

● at give dig personligt tilpasset indhold, web-reklamebannere og målrettede opdateringer

● at holde øje med, hvordan det går med vores onlinekampagner, salg, kampagner og konkurrencer

● at opfylde vores kontraktlige forpligtelser over for tredjeparter og administrere forholdet til vores partnere

HVORDAN DEAKTIVERER ELLER SLETTER JEG COOKIES?

Hvis du vil deaktivere cookies, skal du ændre dine browser-indstillinger. Dette afhænger af den browser, du bruger, og du kan se i din browsers 'hjælp'-menu, hvordan du deaktiverer cookies eller ændrer dine cookieindstillinger. Du kan også slette cookies, der er gemt i din browser, ved hjælp af funktionerne i din browser. Dette deaktiverer ikke cookies eller forhindrer din browser i at indsamle dem fremover. Sletning af cookies i én browser eller én enhed rydder dem ikke automatisk på en anden.

HVAD SKER DER, HVIS JEG DEAKTIVERER COOKIES?

Dette afhænger af, hvilke cookies du deaktiverer, men generelt fungerer webstedet muligvis ikke korrekt, hvis cookies ikke accepteres. Du vil dog stadig kunne kigge rundt på vores hjemmesider, selvom nogle funktioner ikke vil være tilgængelige, for eksempel vil du ikke kunne købe produkter, oprette en ny konto eller få adgang til en eksisterende. Hvis du kun deaktiverer tredjeparts-cookies, kan du stadig foretage køb på vores hjemmesider. Hvis du deaktiverer ALLE cookies, kan du ikke gennemføre et køb på vores hjemmesider.

SENEST OPDATERET: Februar 2020

COOKIE-LISTE

Denne liste har til hensigt at hjælpe dig med at forstå, hvordan vi bruger cookies på vores hjemmesider. Vi opdaterer denne liste, når vi foretager ændringer i shoppingoplevelsen på vores hjemmesider, og når vi indsamler flere oplysninger på sådanne cookies, eller når eventuelle cookies ændres. Vi har til hensigt at opdatere denne side regelmæssigt, men der kan sommetider mangle nogle cookies på listen.

BESKRIVELSE AF NAVNETYPER

Tredjeparts-cookies

Følgende cookies bruges alle til analytiske og målrettede formål:

Google Tag Manager

Google Analytics

Facebook Connect

Facebook Custom Audiences

SENEST OPDATERET: Februar 2020

FORCE MAJEURE

Force majeure opstår, når eksterne omstændigheder i væsentlig grad forhindrer opfyldelsen af en forpligtelse i henhold til aftalen, for eksempel krig, statsintervention, strejker, sygdom hos personalet, forsendelsesproblemer, begrænsninger i energiforsyningen, forbud, restriktioner, afviste tilladelser, import- og eksportrestriktioner, naturkatastrofer, ulykker osv., som med rimelighed ikke kunne være blevet forudset ved indgåelse af aftalen, og som med rimelighed ikke kunne være undgået eller overkommet. Dette gælder både aim'n og aim'ns underleverandører.

I tilfælde af force majeure udsættes aim'ns forpligtelser. Hvis perioden for force majeure ikke er af midlertidig karakter, har både du og aim'n ret til at annullere købsaftalen uden nogen forpligtelse til at betale erstatning. Dette sker ved at kontakte aim'ns kundeservice.

TVISTER

Hvis en tvist om disse vilkår og betingelser skulle opstå, skal forbrugeren kontakte aim'ns kundeservice og forsøge at løse uenigheden som et første skridt. En tvist, der opstår på baggrund af disse vilkår og betingelser, skal bringes til retten i det område, hvor sagsøgte bor. I overensstemmelse med reglerne i den svenske retsplejelov (1942:740) kan forbrugeren også bringe en sag for retten i det område, hvor forbrugeren bor.

OPHAVSRET

Indholdet i webshoppen er copyright-beskyttet og ejes af aim'n. Alle intellektuelle ejendomsrettigheder til indholdet i webshoppen tilhører aim'n. Det er tilladt at downloade, udskrive, kopiere og blogge om materialet på webshoppen til dine egne personlige formål, dog ikke til forretningsformål. Dette forudsætter, at materialet ikke ændres, og at alle intellektuelle ejendomsrettigheder forbliver forbeholdt aim'n. Det er tilladt at linke til webshoppen. Alle rettigheder forbeholdt. Billeder i webshoppen må ikke kopieres.

Ansvarlig for persondata

Aim Apparel AB

Box 7116

300 07 Halmstad

Sverige

E-mail: hello@aimn.com

Virksomhedsregistrering: Bolagsverket/Swedish Companies Registration

Virksomhedsregistreringsnummer: 556958-2207

Momsregistreringsnummer: VAT NO. SE556958220701